Уважаеми колеги

УС на РФК София-столична ви уведомява, че внедри специализиран софтуер обработващ данните от регистъра на РФК София столична. Смятаме, че софтуера е първият в България, специализиран за обслужване на такъв вид обществени организации. Разработен е по задание на УС на РФК София-столична.

За внасяне на членски внос може да използвате банковата сметка на РФК София-столична:
Първа инвестиционна банка АД, BIC: FINVBGSF
IBAN: BG81FINV915010BGN0M9FV
Титуляр на сметка: РЕГИОНАЛНА ФАРМАЦЕВТИЧНА КОЛЕГИЯ-СОФИЯ

Както и при:
1. Йордан Славчев член на УС на РФК София-столична, след предварителна уговорка на тел. 0888371278, сл. 929 14 71, ж.к. “Разсадника” бл. 65 вх. Г /кръстовището на бул.”Стамболийски” и ул.”Вардар”/ “Аптека Любен Славчев”.
2. Офис на Регионална Фармацевтична Колегия София-столична ж.к. Изток ул. Антон П. Чехов № 10 ет.1 ап.3


Набор документи за възстановяване на членство в РФК София-столична
Набор от документи за вписване на нов член, включително магистър фармацевти идващи от друго РФК в РФК София-столична

27 май 2016
Уважаеми магистър-фармацевти членове на Регионална Фармацевтична колеги София-столична, съгласно решение на УС на БФС за номинацията „Магистър-фармацевт на годината” и съблюдавайки инструкциите, че всяко РФК има право да излъчи една номинация, Управителния съвет на РФК София-столична взе решение да излъчи номинация в тази категория като проведе пряко явно електронно гласуване сред своите членове.

Условия за участие:
- Гласуващият да е редовен член на РФК София-столична в периода на гласуването.Ако не е такъв, гласът се анулира.
- Магистър-фармацевтът, когото номинирате, трябва да е редовен член на РФК София-столична.
- Трябва да посочите кратко представяне/анотация и да посочите мотиви за предложението си.
- Номинираният от Вас магистър фармацевт, трябва през последната година да е имал активности за фармацевтичното съсловие,БФС или РФК, които да са били от полза за по-голяма група магистър фармацевти или за съсловната организация.
- Ако предложеният не е редовен член на РФК София-столична, предложението се анулира.

Съгласно уславието на УС на БФС, за наградата нямат право да се предлагат магистър фармацевти, които вече са получили тази награда от БФС. Според информацията това са:
2012 г. маг.-фарм. Аделина Любенова
2013 г. маг.-фарм. Антон Вълев
2014 г. маг.-фарм. Димитър Маринов
2015 г. маг.-фарм. Венелин Сапунаров


Ще бъде предложен за номинацията, магистър-фармацевтът събрал най-много гласове от електронното гласуване.

Гласуването ще се проведе от 28 май 2016 г. и ще завърши в 12:00 часа на 3 юни 2016 г.С уважение
Венелин Сапунаров магистър фармацевт
председател на УС на РФК София-столична
24 май 2016
РФК София-столична участва в 50-о юбилейно изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ

Регионална фармацевтична колегия София-столична участва в 50-о юбилейно издание на медицинското изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ, което се провежда в Интер Експо Център. Български фармацевтичен съюз е партньор на събитието и разполага със собствен щанд. През втория ден на тридневното изложение, БФС любезно предостави щанда на РФК София-столична, където колегията представи дейността си и обмени полезни контакти с посетители и изложители. Магистър-фармацевт Венелин Сапунаров, председател на УС на РФК София-столична, присъства на изложението. Сред гостите на събитието бяха и редовни членове на столичната колегия, които имаха възможност да го посетят безплатно след регистрация.Програмата на изложението включва демонстрации, лекции, практически курсовеи множество семинари. Тази година БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ се отличи с над 200 фирми от България и 12 други държави, 800 представени компании от 40 държави, 24 нови участници от България, 22 нови чуждестранни участници, 35 фирми български производители, над 150 нови продукта от 28 държави.

Сред новите продукти, които могат да се видят са последно поколение импланти за зъби, компютърна обработка на данните от рентгеново изследване,миниинвазивни и неинвазивни технологии, софтуерни решения за медицината. По-голямата част от предлаганите продукти са в сферата на денталната медицина - в една от трите зали се предлагат медицински продукти, в другите две – дентални.В продължение на 50 години БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛсе утвърждава като изложение, което дава възможност за навлизане на нови технологии и оборудване, нови методи на лечение, обучава специалисти от здравната сфера. Изложбата традиционно се организира под патронажа на Министерството на здравеопазването в България.
10 апр 2016
УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

От името на УС на Регионална фармацевтична колегия София-столична бих искал да Ви уведомя, че за възможността да участвате като делегати в V РЕДОВЕН КОНГРЕС на Български фармацевтичен съюз, както и конгресите през следващите три години. Колегията ни обявява предварително записване на делегати, като целта е да се спести време при провеждането на Общото събрание на столичната колегия, както и да се мотивират колегите, които желаят да ни представляват в този най-висш орган на съсловието, без да имат притеснения да го направят лично в залата. Изготвеният списък няма да бъде окончателен и ще се гласува на събранието на 16 април 2016 /събота/ в зала 1 на НДК от 15:00 часа.


Кой може да е делегат?
Всеки редовен/доброволен член на колегията, който към април 2016 г. няма задължение за членски внос повече от 6 месеца назад (Устави на БФС и РФК) и колегите да гласуват за него в залата. Необходимо е и да присъства на събранието на 16 април 2016 /събота/ в зала 1 на НДК или да е упълномощил свой колега. Други условия няма. При записването на фармацевти, които не са редовни членове към обявената дата, те ще бъдат премахнати от списъка.

Какви са отговорностите на делегата?

Избраният делегат представлява Регионална фармацевтична колегия София-столична на конгресите на Българския Фармацевтичен Съюз в следващите 3 години. С неговия глас се избират управителните органи на Българския Фармацевтичен Съюз и председателят на съюза. С участието си той може да променя Устава на Българския Фармацевтичен Съюз, както и да се вземат решения за генерални промени за професията. Конгресът е най-висшият орган на съсловната организация на магистър-фармацевтите и с неговите решения се съобразяват и изпълняват всички по веригата: УС на БФС, комисиите на БФС, председателят на БФС, управителните органи и членовете на Регионалните фармацевтични колегии.

Конгресите се провеждат на различни места на територията на България и е препоръчително да съобразите възможностите си. Важно е да знаете, че на делегатите се осигуряват нощувки и изхранване по време на конгресите, обикновено се организира и транспорт.

Следващият V редовен отчетно-изборен конгрес на БФС, ще се проведе на 30.09.2016г. /петък/ - 01.10.2016г./събота/ в град Несебър.


Запиши се за делегат на РФК София-столична от тук!

С уважение,
Венелин Сапунаров, магистър-фармацевт
председател на УС на Регионална фармацевтична колегия София-столична
24 май 2016
Честит Ден на българската просвета и култура и българската писменост

УВАЖАЕМИ МАГИСТЪР-ФАРМАЦЕВТИ,

Честит Ден на българската просвета и култура и българската писменост! Нека на празника на буквите да си пожелаем да бъдем грамотни и да се грижим за чистотата на българския език. Бъдете горди, „че и ний сме дали нещо на светът и на вси Словене книга да четът“.


Честит празник!


С уважение,

ВЕНЕЛИН САПУНАРОВ,

Председател на УС на РФК София-столична

Сертифициран Коуч от ERICKSON college international
01 май 2016
Христос воскресе!


УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Бих искал да Ви поздравя по повод празника на всички празници – Великден. Според вярващите възкресението на Христос е най-великото събитие в човешката история. Като такова то непрестанно ни напомня за същностните и непреходни неща от живота – здраве и живот, мир и любов. То ни нашепва всеки миг да се радваме на Чудото на живота, чудо, което винаги побеждава.

Нека светлината на Христовото възкресение озари домовете и душите Ви, а сърцето Ви да е изпълнено с любов, която забравя злото, и вяра, че „добрите писма“ са на път.

Нека с нови сили и с още по-голямо упование да работим за здравето на хората. Убеден съм, че само заедно и с общи усилия, сме способни да възкресим доброто и да възродим добрата фармацевтична практика като достойни, отговорни и значими представители на българското здравеопазване.

Бъдете здрави и благословени! Весели празници!

С най-добри пожелания,

ВЕНЕЛИН САПУНАРОВ
/Председател на УС на РФК София-столична/


Отиди на страница  1 2 3 ... 29 30 31