Уважаеми колеги

УС на РФК София-столична ви уведомява, че внедри специализиран софтуер обработващ данните от регистъра на РФК София столична. Смятаме, че софтуера е първият в България, специализиран за обслужване на такъв вид обществени организации. Разработен е по задание на УС на РФК София-столична.

За внасяне на членски внос може да използвате банковата сметка на РФК София-столична:
Първа инвестиционна банка АД, BIC: FINVBGSF
IBAN: BG81FINV915010BGN0M9FV
Титуляр на сметка: РЕГИОНАЛНА ФАРМАЦЕВТИЧНА КОЛЕГИЯ-СОФИЯ

Както и при:
1. Йордан Славчев член на УС на РФК София-столична, след предварителна уговорка на тел. 0888371278, сл. 929 14 71, ж.к. “Разсадника” бл. 65 вх. Г /кръстовището на бул.”Стамболийски” и ул.”Вардар”/ “Аптека Любен Славчев”.
2. Офис на Регионална Фармацевтична Колегия София-столична ж.к. Изток ул. Антон П. Чехов № 10 ет.1 ап.3


Набор документи за вписване на нов член и набор документи за възстановяване на членство в РФК София-столична
Набор от документи за вписване на нов член, включително магистър фармацевти идващи от друго РФК в РФК София-столична

02 фев 2016
Скъпи колеги,
представям Ви за улеснение списък за издадени и НЕполучени Удостоверение по Нар.28 - 2016 към 13 Февруари 2016 г. включително.
Удостоверенията се издават само при получена електронна заявка от сайта на РФК София-столична. Заявките се обработват по реда на постъпване.
Удостоверенията се издават до 10 дни от постъпване на електронната заявка. Удостоверения не се предоставят на фармацевти, не внесли членски внос за повече от 6 месеца, съгласно Устава на организацията
Ако не се намирате в списъка може да не сте попълнили правилната заявка. Получихме заявки за удостоверения, които не се издават повече от 6 месеца. Може би колегите съхраняват стари линкове. В тези случаи е необходимо да попълните нова актуална заявка от сайта ни.

Моля заинтересуваните да си получат издадените удостоверения от офиса на РФК София-столична: гр.София п.к.1113, ж.к. Изток ул. Антон П. Чехов № 10, ет.1, ап.3. Приемно време от 10:00 часа до 17:00 часа. от понеделник до петък.

С уважение
Венелин Сапунаров
председател на УС на РФК София-столична


За да видите списъка натиснете:
Прочети още
10 фев 2016
УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Бих искал да Ви поздравя по повод Деня на съсловието на магистър-фармацевтите в България. На 10 февруари за трета поредна година отбелязваме нашия празник. Това е денят, в който е създадена съсловната организация на магистър-фармацевтите. Именно на този ден през 2007 година е проведен Учредителният (първи) конгрес на Български фармацевтичен съюз.
По този повод бих искал да отправя към Вас от свое име и от името на Регионална фармацевтична колегия София-столична своите най-искрени благопожелания за лични и професионални успехи. През годините съсловието ни се разви и постигна много. Все още не сме се преборили с всичко, което ни пречи да работим нормално, но нека това бъде нещото, което да ни мотивира да се борим с неуредиците и да ни тласка напред. Нека вярваме в развитието ни в България, защото да бъдеш магистър-фармацевт е не просто работа, а хуманна и високоблагородна мисия да се грижим за здравето на хората.
Честит ден на магистър-фармацевтите!

С уважение,

Венелин Сапунаров магистър-фармацевт

Председател на УС на РФК София-столична
05 яну 2016
ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА УСТАВА НА БФС

Уважаеми колеги магистър-фармацевти,
РФК София-столична има възможността да представи предложения за изменения и допълнения на Устава на БФС. Съгласно водената от УС на РФК София-столична политика, ориентирана към членовете на организацията и прозрачност на процесите, желаем да се съобразим с Вашето мнение.

Всички редовни и доброволни членове на колегията могат да изпратят своите предложения за изменения и допълнения на Устава на БФС до Регионална фармацевтична колегия София-столична в срок до 27 януари 2016 г. на електронен пощенски адрес:
rfksoffice@gmail.com


Получените предложения ще бъдат обобщени и изпратени на Български Фармацевтичен Съюз и съответната комисия. Колегите внасящи предложения трябва да впишат в тях: имената си, УИН-а, номера от личната Европейска професионална карта на предлагащия изписан под/на баркода, електронен пощенски адрес и телефон за обратна връзка.

Съгласно стандартните изисквания на БФС за такива случаи, всички предложения за изменение и допълнение на Устава на БФС трябва да бъдат формулирани с текстове на конкретни разпоредби и да бъдат номерирани съобразно съществуващите разпоредби на Устава на БФС. Предложения, които не са с конкретно предложени текстове на разпоредби и мотиви към тях, няма да бъдат обобщени, тъй като не представляват предложения за изменение и допълнение на Устава на БФС.

Уставът на БФС е публично достъпен на сайта на БФС: -линк-

Уважаеми колеги магистър-фармацевти,
Вашите предложения са важни за тези основополагащи правила на магистър-фармацевтите. Очаквам предложенията Ви!

С уважение,

Магистър-фармацевт Венелин Сапунаров
Председател на УС на РФК София-столична
04 яну 2016
Уважаеми колеги магистър-фармацевти,

Обръщам се към Вас във връзка с настъпването на новата година и приближаващите с нея обучения на магистър-фармацевтите през 2016 г. . Продължаващото обучение е за всички и целта е да отговорим на динамично променящата се обстановка и професионалните знания и умения, които обществото изисква от нас. По този повод очакваме да ни изпратите своите предложения за теми, свързани с фармацевтичната наука и практика, които смятате, че представляват интерес за Вас и колегите при включването им в програмата на обученията, организирани от Регионална фармацевтична колегия София-столична. Те ще бъдат представени и на Български фармацевтичен съюз, от където също очакват нашите идеи.

Уважаеми колеги,

За РФК София-столична Вашето мнение е от значение, за да бъдат обученията максимално полезни за Вас, както и за да бъдат конкретно насочени към удовлетворяването на необходимите Ви знания и умения. Ще очаквам Вашите предложения до 16 януари включително до 22:00 часа!


В предлагането на теми могат да участват само редовни и доброволни членове на РФК София-столична.

Предложения на теми

С уважение,
Магистър-фармацевт Венелин Сапунаров
/Председател на УС на РФК София-столична/
24 дек 2015
Скъпи колеги и приятели,

В навечерието на Рождество Христово и Новата година Ви желая здраве, късмет и урожай.
Нека в тихата и свята нощ повече да се обичаме, да си прощаваме, да творим чудеса и добрини.
Нека светлината на коледната звезда озарява пътя ни през цялата година и нека не минава и ден, в който да не се гордеем, че сме фармацевти и се грижим за здравето на хората.

Вярвайте в себе си и мечтите си!

Весели празници!

Магистър-фармацевт Венелин Сапунаров,
Председател на УС на Регионална фармацевтична колегия София-столична

Отиди на страница  1 2 3 ... 26 27 28