УС на РФК София-столична Ви уведомява, че внедри специализиран софтуер, обработващ данните от регистъра на РФК София-столична. Софтуерът е първият в България, специализиран за обслужване на такъв вид обществени организации, и е разработен по задание на УС на РФК София-столична.

1.За внасяне на членски внос можете да използвате банковата сметка на РФК София-столична:
Първа инвестиционна банка АД, BIC: FINVBGSF
IBAN: BG81FINV915010BGN0M9FV
Титуляр на сметка: РЕГИОНАЛНА ФАРМАЦЕВТИЧНА КОЛЕГИЯ-СОФИЯ

2.Можете да заплатите членски внос в касите на Easy Pay;
3.Можете да използвате ePay;

Членски внос можете да внесете и тук:
4. Офисът на Регионална Фармацевтична Колегия София-столична на адрес: ж.к. "Изток", ул. „Антон П. Чехов“ № 10, ет.1, ап.3
5. Йордан Славчев, член на УС на РФК София-столична, след предварителна уговорка на тел.: 0888371278, сл.тел.: 929 14 71, адрес: ж.к. “Разсадника”, бл. 65, вх. Г, “Аптека Любен Славчев”.
Набор документи за възстановяване на членство в РФК София-столична
Набор от документи за вписване на нов член, включително магистър фармацевти идващи от друго РФК в РФК София-столична

18 окт 2016
Здравната каса вади 50 млн. лева от резерва за лекарства

Проектобюджетът на НЗОК за 2017 г. предвижда разходите да бъдат близо 3,5 млрд. лв.

Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) ще освободи от резерва си за непредвидени и неотложни разходи за следващата година 50 млн. лева. Решението е взето на последното заседание на Надзорния съвет на касата, става ясно от публикуваните на сайта на фонда решения.

С парите ще се извършат плащания за лекарства, медицински изделия и диетични храни за специални медицински цели за домашно лечение на територията на страната и за лекарства за лечение на злокачествени заболявания в болнични условия, които НЗОК заплаща извън стойността на оказваните медицински услуги по дължимите плащания за октомври 2016 г.

От резерва на НЗОК за следващата година сега ще се платят 26 млн. лева за лекарства за домашно лечение, медицински изделия и храни, приемани с медицински цели, и 24 млн. лева за медикаменти за лечение на злокачествени заболявания в болничната помощ.

Резервът на Здравната каса за тази година, който беше малко над 300 млн. лева, вече е изчерпан, съобщават от здравния фонд за БНР.

Проектът на Закон за бюджета на НЗОК за 2017 г. също е бил разгледан от надзорниците. В него се предвижда разходите да бъдат близо 3,5 млрд. лв.

-линк-
28 сеп 2016
Уважаеми магистър фармацевти,
поради ангажименти по организация на логистиката на делегатите на РФК София-столична и участие в V Редовен конгрес на БФС, офисът на РФК София – столична


НЯМА ДА РАБОТИ на 29 и 30 септември 2016 г. /четвъртък и петък/.

28 сеп 2016

За тези които ще пътуват с автобус:


Ще има два автобуса. Трябва да сте заели местата си в автобусите в 13:50 часа на 30 септември 2016 г. /петък/. Тръгват в 14:00 часа. Мястото на тръгване е паркингът пред главния вход на Националния стадион „Васил Левски“. Ще има представител на пътническата фирма със списък на заявилите пътуване с организиран от РФК София-столична автобус, който ще Ви настани.За тези които ще пътуват с личен транспорт:


Във фоайето на хотела ще има бюро на РФК София-столична.
Там срещу представяне на професионална членска карта и подпис в предварително подготвен списък, подписалите се делегани на РФК София ще получат ваучери за гориво на стойност 100 лв. Право на ваучери имат само заявилите предварително пътуване с личен транспорт.
Работно време на бюрото на РФК София-столична:
- на 30 септември 2016 г. /петък/: от 16:00 до 19:00 часа;
- на 1 октомври 2016 г. /събота/ от 12:00 часа до 18:00 часа.

Ваучерите няма да бъдат предоставяни извън посоченото време и място при никакви обстоятелства.


С уважение,
ВЕНЕЛИН САПУНАРОВ,
Председател на УС на РФК София-столична
Сертифициран Коуч от ERICKSON college international
20 сеп 2016
ПОКАНА


Уважаеми кандидати за председател и кандидати за заместник-председатели на Българския фармацевтичен съюз,

Бих искал най-любезно да отправя покана към всички кандидати за председател и кандидати за заместник-председатели на Българския фармацевтичен съюз да представят кандидатурата и идеите си пред делегатите на Регионална фармацевтична колегия София-столична. За целта ще се проведе среща на делегатите от Столичната колегия, които ще участват в Пети редовен конгрес на Български фармацевтичен съюз.

Събранието ще се състои на 27 септември 2016 г. (вторник) от 19:00 до 21:30 часа в зала „Париж“ на хотел Novotel Sofia (адрес: бул. „Цариградско шосе“ №115, до TheMall).

Моля, потвърдете участие в срещата до 25 септември 2016 г. на e-mail: -имейл-. Коректната информация е необходима за организация на програмата на срещата.

С уважение,
ВЕНЕЛИН САПУНАРОВ,
Председател на УС на РФК София-столична
Отиди на страница  1 2 3 ... 32 33 34