27 ное 2019
След оспорвано съревнование с над 60 участници, победителите в Петнадесетия традиционен турнир за купа „Фармация“ 2019 са магистър-фармацевтите Гергана Лазарова и Мохамад Омар и студентите по фармация Александра Стефанова и Николай Момчилов (от Фармацевтичния факултет на МУ-София). Купите им връчи маг.-фарм. Венелин Сапунаров, председател на УС на РФК София-столична. „Радостно е, че въпреки предизвикателствата през годините създадохме една традиция, утвърдихме тази проява, на която да сме заедно извън работните си места, и успяхме за петнадесети път да проведем турнира“, заяви той и поздрави всички участници.

До финала се стигна след първоначална игра за загрявка. След нея последва съревнование в 4 категории: магистър-фармацевти - жени, магистър-фармацевти - мъже, студенти по фармация - жени, студенти по фармация - мъже. За финала се класираха шестте най-добри играчи в категориите:

Магистър-фармацевти ̶ жени –Айше Кула, Гергана Лазарова, Кристина Димитрова, Мирослава Кръстева-Райкова, Невена Тодорова, Станислава Ангелова;

Магистър-фармацевти ̶ мъже – Димитър Коцев, Димитър Маринов, Евгени Григоров, Мохамад Омар, Муса Молла, Филип Желев;

Студенти по фармация-жени – Александра Стефанова, Радина Йорданова, Преслава Ценева, Елена Илиева, Михаела Вълчева, Габриела Татева;
Студенти по фармация – мъже: Венцислав Георгиев, Николай Момчилов, Петър Дойчев.

Турнирът се организира от Управителния съвет на Регионална фармацевтична колегия София-столична и в него можеха да участват магистър-фармацевти, които са редовни или доброволни членове на БФС, дори и никога да не са играли боулинг, както и студенти по фармация, които се обучават във Факултета по фармация на Медицински университет - София и Факултета по химия и фармация на Софийския университет „Св. Климент Охридски".
Победители и участници се снимаха заедно в края на Петнадесети турнир по боулинг за купа „Фармация“ 2019

Шампионите в турнира

Маг.-фарм. Венелин Сапунаров, председател на УС на РФК София-столична, връчи купите на победителите


Купите за победителите са с нов дизайн


Всички участници получиха тениски с логото на турнира и на РФК София-столична

В турнира можеха да участват редовни и доброволни членове на БФС, дори никога да не са играли боулинг


Макар че участниците не са професионални играчи, демонстрираха отлични умения
14 ное 2019
РФК София-столична бе партньор на наградите за високо качество на предлаганата услуга Beyond Customer Satisfaction 2019 - Sustainable Business
За пръв път бе представено обучение с добавена и виртуална реалност в сферата на подбор на персонал и вътрешнофирмено обучение


Регионална фармацевтична колегия София-столична подкрепи церемонията по връчване на наградите за високо качество на предлаганата услуга Beyond Customer Satisfaction 2019 - Sustainable Business. Събитието се проведе на 5 ноември в „Клуб 1“ на НДК. Организатор на проявата е „ЕксТемпоре“, водеща консултантска компания в сферата на обслужването на клиенти, която одитира, създава и провежда обучения в организиции, които са ориентирани към клиента.

Маг.-фарм. Венелин Сапунаров, председател на УС на РФК София-столична, представлява колегията по време на награждаването. РФК София-столична има дългогодишно сътрудничество с „ЕксТемпоре“.

„Beyond Customer Satisfaction като бранд беше създаден през 2014 г. с идеята да награждаваме компании с доказано качество на предлаганата от тях услуга. Искахме по този начин да благодарим на всички работодатели, които инвестират в своите колеги, в своите екипи. Отчетохме по програма „Таен клиент“, че компании, които инвестират в продължение на повече от една година в своя персонал за обучения, всъщност имат много по-голяма възвращаемост на клиентите си в дългосрочен план, т.е. те печелят лоялност“, заяви Весела Меламед, управител на компанията. „Тази година имахме удоволствието да създадем нещо ново – обучения чрез виртуална и добавена реалност“, добави доволно тя. Това е брандът „360LevelUP“, който се фокусира върху възможностите на добавена и виртуална реалност в сферата на подбор на персонал, вътрешнофирмени обучения и брандиране.

Новост при награждаването тази година пък е, че номинираните компании са доказали високо качество на предлаганата от тях услуга за последните 5 години (не само през последната). Бяха отличени компании в сферата на туризма, хотелиерството, ресторантьорството, автомобилната индустрия, банкирането, авиацията и др. Участниците са номинирани, чрез периодично атестиране и според заложените в дългосрочен план цели за развитие.

Весела Меламед, управител на „ЕксТемпоре“ и маг.-фарм. Венелин Сапунаров, председател на УС на РФК София-столична

Наградите бяха връчени в 7 категории, а отличените получиха статуетки и награди

Събитието се проведе в „Клуб 1“ на Националния дворец на културата

Маг.-фарм. Венелин Сапунаров участва във виртуалното обучение, което бе представено за пръв път
05 ное 2019

Уважаеми колеги,


УС на РФК София-столична организира за 15-ти път традиционния турнир по боулинг за купа „Фармация“- 2019 г.

Събитието ще се проведе на 17 ноември (неделя) 2019 г. от 16:30 ч в JOY Station (адрес: Студентски град, ул. „Акад. Стефан Младенов” № 3; бивш склад на „Либра”).

В турнира могат да участват магистър-фармацевти, които са редовни или доброволни членове на БФС, дори и никога да не са играли боулинг.

В съревнованието могат да участват и студенти по фармация, които се обучават в МУ-София и СУ „Св. Климент Охридски". Местата за курсистите са 30, след попълване на местата - записването за студенти се преустановява.

Участието е безплатно!


Участието в турнира е само с предварително записване на сайта на Регионална фармацевтична колегия София-столична. Записването е до 22:00 часа на 12.11.2019 г., след тази дата може да се запишете до 22:00 ч. на 16.11.2019 г., но няма да има възможност да получите тениски.
Правила:

Участниците получават обувки от 16:30 часа и в 17:00 часа, трябва да са заели местата си пред пистите.

Първата игра е за разгряване и класирането не се отчита.

Втората игра е за резултат и от нея се излъчват шестте най-добри резултата в категориите:
1. Магистър-фармацевти – мъже - 6 души
2. Магистър-фармацевти - жени - 6 души
3. Студенти по фармация - мъже - 6 души
4. Студенти по фармация - жени - 6 души
Тези участници играят една финална игра, след която най-добрият резултат от всяка категория се обявява за носител на купата. Купите съответно са четири.

Замени на участници или записвания на място няма да се приемат!
Ако има записани, които не са магистър-фармацевти или не са редовни/доброволни членове на БФС,
се дисквалифицират автоматично от участие.


Моля, попълвайте регистрациите само с български букви!

Очакваме Ви, изпълнени с ентусиазъм. Обещаваме Ви добро настроение и усмивки.

С уважение,
Маг.-фарм. Венелин Сапунаров
Председател на УС на РФК София-столична
Сертифициран Коуч от Erickson college international
04 ное 2019
ПОКАНА

Управителният съвет на Регионална фармацевтична колегия София – Столична (РФК София-Столична) свиква Редовно отчетно-изборно общо събрание на РФК София-Столична, което ще се проведе на 4 декември 2019 г. /сряда/ от 18:00 часа, в гр. София, Национален дворец на културата (НДК), зала 6 при следния ДНЕВЕН РЕД:
1. Избор на делегати за VI Редовен отчетно-изборен Конгрес на БФС;
2. Приемане на отчет на Комисията по етика и качество, отчет на Контролната комисия и отчет на Управителния съвет;
3. Разглеждане на предложение за освобождаване от отговорност на Управителния съвет, Комисията по етика и качество и Контролната комисия за периода на извършване на дейност;
4. Избор на председатели и членове на органите на РФК София-Столична;
5. Други.

Във връзка с промени в Закона за съсловната организация на магистър-фармацевтите, обнародвани в ДВ, бр. 64 от 13 август 2019 г., в гласуването на общото събрание на РФК имат право да участват само предварително избраните делегати, съгласно Процедурата на РФК София-Столична. Участието в общото събрание може да бъде само лично.
Регистрацията на участниците в общото събрание ще започне в 17:30 часа. Общото събрание ще започне в 18:00 часа. При липса на кворум събранието ще бъде отложено с един час.

С уважение:
Маг.-фарм. Венелин Сапунаров
Председател на УС на РФК- София-Столична
09 окт 2019
Уважаеми колеги,
Офисът на Регионална фармацевтична колегия София-столична на 10 октомври 2019г. (четвъртък) ще работи от 10:00 ч. до 11:30 ч. и от 13:30 ч. до 17:00 ч.
Благодарим Ви за разбирането!

Отиди на страница  1 2 3 4 ... 62 63 64