Навигация

Еньовден е! Честит празник, колеги!

24 юни 2019

Уважаеми колеги,

От свое име и от името на Управителния съвет на Регионална фармацевтична колегия София-столична най-сърдечно Ви поздравявам по случай професионалния ни празник - Еньовден. На този ден, в който казват, че билките са най-лековити, Ви желаем букет от радост и професионални успехи. По нашите земи има билка за всяка болка, нека чудотворната им сила ни вдъхва кураж да се справим не само с проблемите в здравната система, за които често си говорим, а и с болестите и лечението на болните. Уверен съм, че ще предадете омаята на празника и на пациентите. Пожелавам Ви да бъдат все повече благодарните пациенти, които с уважение да се обръщат към нас. Нека лечебната мощ на билките Ви пази от зли сили и беди и със здраве Ви дари.
Честит празник!

С уважение:
Маг.-фарм. Венелин Сапунаров,
Председател на УС на РФК София-столична


Публикация в „24 часа“ по случай празника

По случай празника РФК София-столична припомни на страниците на вестник „24 часа“ (в събота, 22 юни 2019 г, брой 167, стр. 10) за професионалния празник на магистър-фармацевтите, както и за често пъти неразбирани от обществото теми като цените на лекарствата, липсващите лекарства, фармацевтичната грижа.

Публикацията е част от активностите на колегията, които целят разбиране от обществото относно проблемите, с които се сблъскват магистър-фармацевтите.
Публикацията можете да прочетете в PDF от тук.

Днес информацията е публикувана и на сайта на изданието - 24chasa.bg.